June 17, 2011

Mieluummin lutka kuin hirviö

Hirviönaisen kanssa ei voi elää pitkään menettämättä ei ainoastaan hermojaan vaan ehkä myös tajuaan [tuollainen käärme aiheuttaa rytmihäiriöitä pelkästään suunsa aukaisemalla]. - Lutkan kanssa ei mene kuin hermo [no - saa 'siitäkin' rytmihäiriöitä, jos melkein viimeiseen hengenvetoon asti yrittää fiilata ja höylätä - - ei mutta toi paksuhuulihan on transu?!]
*
TUTKITTU JUTTU

Näillä tavoilla nainen murskaa miehen itsetunnon.

Kaunan kantaminen

Ihmiset, joiden kumppanit pääsevät hyvin yli riidoista, ovat tyytyväisempiä suhteessaan. Tämä käy ilmi psykologian alan lehdessä julkaistusta tutkimuksesta. Kun kumppani nostaa aina uudelleen pöydälle vanhoja asioita, on suhteen toinen osapuoli parisuhteessa onnettomampi, vaikka riita olisi näennäisesti sovittu.

Uhkavaatimusten esittäminen

Baylorin yliopiston tutkijat havaitsivat, että kun kumppani yrittää riidan aikana käyttää valtaa, toinen osapuoli ottaa tämän uhkana. Tämä aiheuttaa suurta stressiä. Uhkavaatimuksen esittäminen on klassinen esimerkki parisuhteen dominoimisesta. Tee sitä, älä tee tätä tai jätän sinut. Tämä saa kumppanin tuntemaan vain voimattomuutta ja raivoa.

Mykkäkoulun pitäminen

Sama tutkimus osoitti sen, minkä tietää maalaisjärjelläkin. Kun kumppani käyttäytyy etäisesti ja kylmästi, tuntuu tämä toisesta pahalta. Kylmää kohtelua saava tuntee itsensä laiminlyödyksi, mikä on yksi stressitekijä.

Keskusteluyhteyden katkaiseminen

Miehet ovat se suhteen haavoittuvaisempi osapuoli, väittää Wake Forestin yliopiston tutkimus. Tämä johtuu tutkijoiden mukaan siitä, että naiset usein purkavat tunteitaan myös ystäviensä kanssa keskustelemalla. Miehille taas oma kumppani on usein ainoa tai ainakin tärkein keskustelukumppani, mitä tulee yksityisten asioiden läpikäymiseen. Kun kumppani käyttäytyy huonosti, miehellä ei välttämättä ole ketään, kelle purkaa tunteitaan.

Etäisyyden pitäminen

Psychological Science -lehdessä julkaistu tutkimus kertoo, että suhde on heikoilla jäillä, jos kumppanit eivät ole yhtä sitoutuneita suhteeseen. Deittailuvaiheessa voi vain nostaa toisen kiinnostusta, jos ihastus ei vastaakaan tekstiviestiin heti. Pidemmässä suhteessa tällainen leikittely vain nostaa stressihormonitasot kattoon.
*
http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011061613903546_lz.shtml
http://www.flixya.com/photo/5714/Oh-my-God-Danger-Evil-woman-
http://estergoldberg.typepad.com/views_from_a_broad/2010/04/hot-slut-of-the-day-dlisted.html

No comments: